Vilém Antonín Munya

Vilém Antonín Munya

Do naší cesty vstoupila nádherná bytost, jménem Vilém Antonín Munya. Tato osoba je výjimečná svým přístupem k životu. Celé své dětství prožil v dětském domově obklopen řádovými sestrami a toto ho velmi pozitivně ovlivnilo. Miluje hudbu, malování a lidi kolem sebe.

V hudbě ho považujeme za génia, neumí noty a jen z poslechu zahraje cokoliv. Své okolí umí pozvednout a projevit svou lásku. Vesměs je obklopen lidmi s handicapem a dětmi z dětského domova. Naprosto nás dostal příběh, který ukazuje na jeho kvality. Sám se přihlásil do talentové soutěže Talentmanie a tam se dostal až do velmi úzkého výběru. Mezi těmito lidmi zjistil, že žádné peníze ani sláva nestojí za to, aby člověk byl vystresovaný a obklopený lidmi, kteří dělají vše, jen pro peníze.

Tohle u nás vyvolalo velkou úctu k tomuto člověku. Takových zážitků má Vilík spoustu. Nádherně vypráví o svém životě a o tom, jak se má žít a jak uznávat ty pravé hodnoty.

Naše společnost se rozhodla podpořit Vilíka zakoupením brýlí a také prezentací na našem Benefičním koncertě, kde bude hrát na klavír a do dražby bude začleněn jeho obraz. Penízky z této dražby budou použity na nové klávesy, aby mohl Vilík dál rozdávat radost a těšit lidi svým uměním.
V těchto pár slovech není vypsáno vše o jeho výjimečnosti, je to jen pouhé nastínění jeho osobnosti. Pokud někdo, bude mít zájem o setkání nebo poslech Vilíkovy hudby, můžete nás kontaktovat.

Vilem_Antonin_Munya_1Vilem_Antonin_Munya_2